Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Guitarundervisning hos Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk er Danmarks største online musikskole. Vi har et stort antal kvalificerede, erfarne og dygtige undervisere rundt i hele landet. Underviserene har alle opfyldt vores adgangskrav, som sikrer dig eller dit barn den bedste undervisning. Øverst på denne side kan du finde og kontakte den underviser, som du står og mangler. Du kan også rådføre dig med os, for at finde netop den underviser, der bedst møder dine krav og forventninger. Kan du ikke finde en underviser, som passer til dig, kan du skrive en mail til os, så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en underviser i netop dit område. Se her vores udvalg af musikundervisere i Hjerm

Guitarundervisning tilpasset dig

Vores guitarundervisere skræddersyr undervisningen, så den passer til den enkelte elev. Undervisningen er fleksibel, så man kan modtage undervisning hjemme hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller i nogle tilfælde hjemme hos eleven selv. Vi har ingen ventelister eller sæsonundervisninger ved Musikundervisning.dk, hvilket gør, at man kan modtage undervisning hele året. Man kan desuden starte lige når man har lyst.
Nye lektioner kan aftales fra gang til gang, eller man kan aftale flere uger frem i tiden. Det kan være en fordel at købe et klippekort, hvis man ønsker flere end 10 lektioner, for derigennem at opnå en rabat. Dette er en oplagt mulighed, hvis man ønsker et længere forløb.

Skal man have egen guitar?

Vi anbefaler klart at man har sin egen guitar, når man går til undervisning. Vælger man at gå til akustisk guitar kan man købe en klassisk spansk guitar eller en western guitar, som begge er fremragende begynderguitarer. Disse typer af guitarer fås også i dyrere udgaver, som egner sig godt til de øvede. Hvis du har din egen guitar, kan du også øve dig mellem lektioner, så du får mest muligt ud af undervisningen.
Hvis du har spørgsmål til hvilken guitar, som passer dig bedst, og om du skal købe eller leje, kan du kontakte underviserne under deres profil her på siden, eller vores kontor på mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder