Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Musikundervisning i Hjerm

Trods sin lille størrelse med blot 800 hustande og lidt over 1150 indbyggere, kan man i Hjerm få certificeret undervisning af Musikundervisning.dk’s kompetente og erfarne undervisere. Undervisningen foregår ved underviseren eller i et tilknyttet øvelokale. I nogle tilfælde, er det også muligt at få undervisning hjemme ved eleven.
Musikundervisning.dk har et ønske om at give flere danskere muligheden for at lære og spille musik. Derfor er det vigtig for os at komme ud til de små byer rundt i landet, og tilbyde musikundervisning her. Du kan her se vores musikundervisere i og nær Hjerm.

Basundervisning I Hjerm og bassistens rolle

Basundervisningen i Hjerm er for folk I alle alder og på alle niveauer. Undervisernes mål er at rykke eleven fra A-B, så eleven hele tiden er i udvikling. I undervisningen vil der blive berørt emner som f.eks. musikteori, time, teknik, groove mm. Undervisningen vil blive tilrettelagt efter den enkelte elevs niveau, ønsker og ambitioner. Solospil, improvisation, skalaer og akkorder er emner, som der også vil kunne arbejde med.

Bassisten er en af de mest fremtrædende roller i et band. Har man f.eks. set Volbeat eller DAD spille live, har man helt sikkert også lagt mærke til deres bassister, Anders Kjølholm og Stig Pedersen. Bassisten står for at styre rytmen i bandet, og er det et instrument med mangfoldige muligheder og udtryk. Den kan langt mere end blot at spille grundtonerne i musikken.
Vi anbefaler, at man spiller med i et band i forbindelse med undervisningen. Dette vil gøre din oplevelse med bassen markant bedre og gøre dig til en bedre bassist.

Mængderabat ved køb af mere end 10 lektioner

Ved at købe et klippekort med hhv. 10, 20 eller 25 klip kan man som elev få 5 %, 8 % eller 10 % i rabat. Klippekortet er fleksibelt og uden binding, så man kan altid få refunderet de rasterende klip. Ønsker man ikke at benytte sig af et klippekort, kan du se undervisernes priser under deres profiler og booke enkelte lektioner eller hele forløb. Lektionernes længde ligger på 30, 45 og 60 min., alt efter elevens ønske. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder