Undervisere i Kontrabas

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 150,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 247,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
basundervisning

Om bassen

Bassen er et fascinerende instrument. En stor del af magten i et orkester ligger hos bassisten, der som bindeled mellem rytme og harmoni har lige så meget til fælles med trommeslageren som med guitaristen. Som både melodisk omdrejningspunkt og rytmisk drivkraft er bassen kort sagt ikke til at komme uden om, og dens fundamentale rolle gør den til en fast del af næsten alle genrer.

Elektrisk bas vs. kontrabas

I daglig tale betyder “bas” normalt elektrisk bas – eller basguitar, som man kaldte det i gamle dage. Den svarer nemlig fuldstændigt til en elektrisk guitar, bortset fra at den er større, længere og har markant tykkere strenge. Elbassen er forbundet med lyden af rock, pop, funk og den meste anden forstærkede populærmusik, hvorimod den store, hule kontrabas har hjemme i klassisk musik, jazz og anden akustisk musik. Hos musikundervisning.dk kan du finde undervisning i begge bastyper.

Basundervisning, når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at spille bas? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren baslærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se de enkelte underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

Skal jeg have min egen bas?

Når du starter med undervisningen, er det altid en god idé at have din egen bas, så du kan øve dig mellem lektionerne. Hvis du er helt ny som bassist, kan det dog give mening at vente til efter et par gange, så du når at blive sikker på, at du vil fortsætte med at spille bas. Det er også altid muligt at modtage vejledning fra din basunderviser eller direkte fra musikundervisning.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken type bas du skal anskaffe.

Hvem er jeres basundervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores basundervisere og søge efter enkelte undervisere via vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du også kan søge efter undervisere i et andet instrument.

Få op til 10 % rabat på basunderivsning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10% på basundervisning. Vores klippekort fås til 10, 20 eller 25 lektioner og giver henholdsvis 5, 8 og 10 % rabat på din undervisning, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail >[email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

 1. Basundervisning i København
 2. Basundervisning i Aarhus
 3. Basundervisning i Aalborg
 4. Basundervisning i Odense

FAQ


 • 1. Direkte kontakt til undervisere
 • 2. Priser og binding
 • 3. Typer af undervisning
 • 4. Kan man skifte mellem basguitar og kontrabas?
 • 5. Lån og leje af instrument?
 • 6. Begynder, øvet eller ekspert?
 • 7. Børn
 • 8. Seniorer

1. Direkte kontakt til undervisere

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden. For at kontakte underviserne direkte kræver det, at man opretter en elevprofil. Profilen er uforpligtende, og vælger man at købe lektioner, foregår al kommunikation ligeledes via profilen, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter.

2. Priser og binding

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet. Der er ingen binding på enkeltlektioner hos musikundervisning.dk, og man har selv kontrol over fornyelse af betalingen.

3. Typer af undervisning

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden.

4. Kan man skifte mellem basguitar og kontrabas?

Ja, det kan man sagtens, idet stemning og de grundlæggende principper er de samme. Det er imidlertid nemmere at skifte fra kontrabas til basguitar end omvendt, idet overgangen mellem tonerne ikke er angivet med bånd på kontrabassen. Derfor kræver det tilvænning og yderligere gehørtræning at skifte fra basguitar til kontrabas. Der findes dog også båndløse elektriske basser, der kan tilnærme sig lyden af en kontrabas, men med større præcision pga. den større tilgængelighed på gribebrættet.

5. Lån og leje af instrument?

Det er ikke muligt at leje eller låne instrumenter hos musikundervisning.dk, men visse undervisere kan være behjælpelige i den sammenhæng. Det vil typisk fremgå af deres underviserprofil.

6. Begynder, øvet eller ekspert?

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til optagelsesprøverne på Musikkonservatoriet eller Musikvidenskab, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til at fremføre en enkelt sang til en speciel begivenhed.

7. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

8. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har haft et instrument i hånden, og har du lyst til genopfriske glæden ved at spille? Uanset dine forudsætninger kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter Alba er blevet undervist i guitar af Anne, og har været meget glad for det."

5 ud af 5

Tomas - Far til elev hos Musikundervisning

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

 1. Saxofonundervisning
 2. Klaverundervisning
 3. Sangundervisning
 4. Ukuleleundervisning

Kunne du tænke dig at blive basunderviser?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede basundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv basunderviser i din by.

Ansøg her!
guitarundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder