Undervisning i Ableton Live i Kolding - musikundervisning.dk
Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Ableton Live undervisning i Kolding

Musikundervisning.dk tilbyder undervisning i ableton live i Kolding hos uddannede og erfarne undervisere. Alle niveauer er velkomne.

Stella Polaris i Kolding

Pak dit picnictæppe, tag en ven i hånden, kom og slap af og nyd musikken. Stella Polaris er en non-profit festival båret af frivilligheden, som har eksisteret siden 1997. Idegrundlaget bygger på chill out/ambient musik, som er elektronisk musik med vægt på lydflader og afdæmpede rytmer. Stella Polaris afholdes altid i naturskønne områder, som matcher festivallens sjæl og stil. Med chill out musikken i centrum handler festivallen i høj grad om at nyde naturen og hinanden, hvad enten man kommer for at danse til rytmerne eller nyde dem fra et tæppe i græsset.

Undervisning i elektronisk musik

Ableton Live er et audio/midi-sequencerprogram med muligheder for remixing og live performances. I undervisningen vil man bl.a. kunne arbejde med:
- Synthesizere
- Trommemaskiner
- Mikrofoner
- Lydeffekter
- Sampling
- Mix & master.

Lær at bruge Ableton Live

Vores undervisere har mange års erfaring med brugen af Ableton Live. Undervisning vil blive tilpasset hver enkelt elevs niveau og ønsker. Som nybegynder vil man f.eks. arbejde med, hvordan man kommer i gang og forstår programmet. Man vil kunne arbejde med forståelse og brug af lydeffekter, samt mixning.
Musikundervisning.dk har mange undervisere inden for elektronisk musik. Foruden Ableton Live tilbyder vi undervisning i Logic og sibelius. Så har dette interesse, tilbyder vi flere former for undervisning i elektronisk musik i Kolding.

Få rabat ved køb af klippekort

Musikundervisning.dk tilbyder et klippekort, som giver rabat, jo mere undervisning du får. Køber man et klippekort på 10 klip, får man 5 % rabat. Køber man et på 20 klip får man 8 % rabat, og køber man et på 25 klip får man 10 % rabat. Derfor er klippekortet en optimal løsning, hvis man ønsker et længere forløb, med en af vores undervisere. Klippekortet kan købes ved at logge ind som elev og finde den underviser, som man ønsker. Er du i tvivl eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her på kontoret i Aarhus på mail: kontakt@musikundervisning.dk eller tlf.: 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk