Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Vi mangler sangundervisere i Nakskov!

Brænder du for at undervise i sang, ønsker du at andre skal foretage dit administrative arbejde eller er du ikke helt sikker på, hvordan man promoverer sig selv - Så tjek Musikundervisning.dk ud! Vi har de bedste rammer for privat musikundervisning gennem en unik platform med fleksbile løsninger for både elever og undervisere. Med dette ønsker vi at få mere musik i Danmark! Så ansøg i dag!

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en hjemmeside, hvor formålet er at skabe kontakten mellem underviser og elev. Vi har musikundervisere tilknyttet rundt omkring i hele landet, men vi ønsker at få endnu flere undervisere, og derfor skal vi bruge sangundervisere i Nakskov! Her kan du blive ansat som sangunderviser i Nakskov, hvis du har erfaring og relevant uddannelse. Vi tilbyder både solo-, hold- og sæsonforløb, så dette giver rig mulighed for fleksible løsninger, alt efter hvad man er til.

Du kan her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Står du og mangler svar på nogle spørgsmål til samarbejdet med Musikundervisning.dk? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på alle hverdage - vi kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder