Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Bliv sangunderviser i Thisted!

Brænder du for at undervise i sang? Og vil du gerne undgå at varetage alt det administrative arbejde? Eller er du i tvivl om, hvordan man promoverer sig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud, og få mulighed for at blive en af vores nye sanglærer i Thisted, hvis det er noget for dig! Hos Musikundervisning.dk skaber vi de bedste rammer for elever og undervisere, og ønsker derved at skabe mere musik i Danmark! Derudover har vi fleksible løsninger for vores undervisere, samt flere undervisningstyper.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole, hvor samlingspunktet er på en hjemmeside. Musikskolen har tilknyttet musikundervisere rundt omkring i hele landet. Dog står vi og mangler sangundervisere i Thisted! Hvis du opfylder vores krav, kan du blive ansat som vores sanglærer i Thisted. Vi tilbyder desuden fleksible løsninger, og vores undervisere kan sætte deres eget præg på undervisningen, grundet vores forskellige undervisningstyper.

Har du nogle spørgsmål?

Står du med nogle ubesvarede spørgsmål til samarbejdet med Musikundervisning.dk, så kan vi kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Så står vi klar til at besvare dine spørgsmål, eller blot at tage en snak om samarbejdet.

Ønsker du mere info? Så kan du læse endnu mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder