Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Basunderviser i Billund

Musikundervisning.dk søger basundervisere i Billund! Vi skaber de bedste rammer for underviser og elev. Læs mere om samarbejdet her!

Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Kontakt os

Send kontoret en besked omkring ønsker eller spørgsmål
Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tusind tak for din besked. Vi tager kontakt til dig snarest muligt.

Bliv basunderviser hos Musikundervisning.dk

Brænder du for at undervise i bas? Ønsker du at andre overtager dit administrative arbejde? Eller ved du måske ikke helt hvordan man promoverer dig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye musiklærer! Vi ønsker at skabe mere musik i Danmark, og har derfor sat de bedste rammer for privat musikundervisning, både for elever og undervisere.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en hjemmeside. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele landet, og vores mission er at få mere musik. Derfor skal vi bruge flere basundervisere i Billund! Som kvalificeret musikunderviser kan du blive ansat som musiklærer i Billund. Vi giver mulighed for fleksibilitet og at sætte sit eget præg på undervisningen, da vi blandt andet tilbyder solo-, hold- og sæsonforløb, samt workshops.

Du kan her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet, eller blot ønsker en samtale derom, så er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog