Undervisere i Bas, Hornbæk

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Basundervisning i Hornbæk

Musikundervisning.dk tilbyder basundervisning i Hornbæk, hos vores erfarne og kompetente undervisere. Undervisningen er for folk i alle aldre. Vores undervisere har undervist på alle niveauer, og målet med undervisningen er at rykke eleven fra A-B. Der skal hele tiden ske en progressiv udvikling hos eleven. I undervisningen vil der blive berørt teknikker som f.eks. to finger, slap bas, dæmpet finger teknik, akkord- og solospil og meget mere. Undervisningen vil blive skræddersyet til elevens niveau, ønsker og ambitioner.

Oplev bassens mange muligheder

Bassen er et nødvendigt instrument i ethvert band og orkester. Den er med til at styre takten og holde rytmen, og er det instrument, som de andre musikere læner sig op ad. Bassister er nogle af de mest efterspurgte musikere til bands. Når du først har lært at spille bas, vil der altid være bud efter dig. Vi anbefaler at man som bassist indgår i et eller flere bands, for at blive en bedre musiker og få nogle fede oplevelser. Bassen og bassisten er nogle af de mest fremtrædende roller i et band. Selv om bassen, kun er udstyret med fire strenge, er det et instrument, som har mange muligheder og udtryk, og som kan meget mere end blot at spille grundtonerne.

Ønsker du at spille bas i et stort orkester, er kontrabassen et godt alternativ til elbassen. Musikundervisning.dk tilbyder også kontrabasundervisning i Hornbæk.

Skal jeg medbringe en bas til undervisningen?

Du skal oftest selv medbringe din egen bas til undervisningen. Enkelte undervisere har en ekstra bas, som man kan låne, ind til man får skaffet sig sin egen. Hvis du vil have råd og vejledning om, hvilken bas du bør købe, kan du kontakte os på 50 50 12 03 eller [email protected] eller sende underviseren en besked under hans eller hendes profilside ovenfor.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder