Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Basundervisning i Nørre Alslev

Undervisningen er for både nystartede og øvede musikere. Vores undervisere går ind for en grundig indføring i alle musikkens aspekter, det kan være rytme, noder, frasering, sammenspil og selvfølgelig det at håndtere en bas. En undervisningstime kan starte med at underviseren taler sammen med eleven om, hvor eleven gerne vil hen rent musikalsk. I undervisningen kan du lære at spille genre som jazz, latin, salsa, R&B, pop, rock osv.

Som nybegynder vil du:
- Lære instrumentet at kende.
- Hurtigt lære at få musik ud af instrumentet.

Som øvet vil du:
- Udvide og udvikle de evner du allerede har.
- Lære at improvisere.

Hvordan kan jeg vide at min underviser er sikker og kvalificeret?

De musikundervisere du ser på Musikundervisning.dk, har været igennem en ansættelsesproces, hvor de skal underskrive en samarbejdsaftale og indlevere en ren straffeattest og børneattest. Derudover skal de have erfaring og uddannelse indenfor musik og musikundervisning, for at blive en del af hjemmesiden. Dermed sikrer vi os, at du får den bedste undervisning hver gang. Vi tilbyder basundervisere i hele landet.

Skal jeg selv medbringe et instrument til undervisningen?

Du skal oftest selv medbringe dit eget instrument, undtagen ved klaver og trommer. Du kan kontakte din underviser, som vil give dig besked om, hvad du skal medbringe til lektionerne. I nogle tilfælde kan det også være en god ide at leje et instrument, så man kan øve sig mellem lektionerne, og derved opnå en hurtigere og bedre udvikling. Hvis du vil have råd og vejledning, kan du altid kontakte Musikundervisning.dk på 50 50 12 03 eller [email protected].

Vi er Danmarks største platform for musikundervisning

Musikundervisning.dk er Danmarks største og eneste landsdækkende platform for musikundervisning. De seneste år har hundredvis af vores musikundervisere hjulpet, børn, unge og ældre med at komme videre med musikken. Vi dækker alle større danske byer og vi kan hjælpe dig godt i gang med musikken!


Antal elever

21.581

Antal undervisere

838

Antal lektioner

157.064

map

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder