Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Lad os finde en underviser til dig

Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tak for din besked, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Arbejd med det du elsker - Bliv sangunderviser i Sønderborg

Brænder du for at undervise i sang? Ønsker du at undgå at lave administrativt arbejde? Eller er du ikke helt sikker på hvordan man promoverer sig selv? Så er Musikundervisning.dk det rette sted. Så tjek os ud og bliv vores nye sanglærer! Vi skaber de bedste rammer for privat musikundervisning, og dette gælder både elever og undervisere - og netop derfor, håber vi at kunne skabe mere musik i Danmark!

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole, som har samlingspunktet på en it-platform. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele landet, men vi mangler flere - og derfor skal vi bruge sangundervisere i Sønderborg! Så hvis du er en dygtig og erfaren sangunderviser, kan du blive ansat som musiklærer i Sønderborg.

Står du med nogle spørgsmål?

Hvis du mangler svar på et par spørgsmål til samarbejdet med Musikundervisning.dk, så er du mere end velkommen til at tage kontakt på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi kan kontaktes alle hverdage, og vi ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du mere info? Så kan du læse mere her om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler