Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Sangundervisning i Sindal

I sangundervisningen tages der udgangspunkt i netop det du har brug for. Der arbejdes med teknik hvor støttefunktion, klang og udtryk er udgangspunktet. Ofte vil du mærke en fordybelse, når der arbejdes, idet den dybe vejrtrækning giver dig tilgang til at mærke både krop og sjæl. Der tages nænsomt fat på det, der måtte dukke op, og det er dig der bestemmer, hvad der skal arbejdes med, så processen bliver organisk. Ofte vil følelsen af glæde og lethed følge dette arbejde - en følelse som er vigtig, når du skal synge frit.

Hvordan foregår en sangundervisningens lektion?

Der er ikke to sangelever, som er ens, så undervisningen vil variere i forhold til, hvem eleven er, samt elevens niveau, alder og ønsker. Der vil f.eks. kunne arbejdes med:

- Vejrtrækning
- Korpsholdning
- Improvisation
- Dit personlige udtryk
- Teknik

Hvordan kommer jeg i gang?

Ved at klikke ind på vores undervisers profil, kan du læse mere om selve undervisningen, og sende ham eller hende en besked. Efterfølgende vil du så blive kontaktet, og du kan få svar på dine spørgsmål og der kan aftales en første lektion. Hvis du f.eks. flytter til Aalborg, hjælper vi dig gerne med at finde en ny sangunderviser der. Da Musikundervisning.dk også tilbyder sangundervisning i Aalborg. Hvis du har brug for råd og vejledning, kan Musikundervisning.dk kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder