Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Basundervisere i Skjern

Musikundervisning.dk søger dygtige og erfarne basundervisere til Skjern! Bliv en del af en unik platform og Danmarks største musikskole. Læs mere om samarbejdet her!

Vi mangler basundervisere i Skjern

Brænder du for at undervise i bas? Er du træt af at foretager administrativt arbejde? Eller ved du måske ikke hvordan man promoverer sig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye musiklærer! Vi har de bedste rammer for privat musikundervisning for både elever og undervisere, så vi kan få mere musik i Danmark.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en hjemmeside. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele Danmark, og vores mission er at få mere musik! Netop derfor skal vi bruge basundervisere i Skjern!
Hvis du har en musikalsk uddannelse og erfaring med at undervise i bas, så kan du blive basunderviser i Skjern. Vi tilbyder både solo-, hold- og sæsonforløb, så vi giver mulighed for fleksible løsninger, både for elev og underviser.

Du kan her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Står du med nogle spørgsmål? Eller ønsker du blot en samtale om, hvordan samarbejde med os foregår? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os på alle hverdage. Musikundervisning.dk kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog