Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Basundervisere i Thisted

Ønsker du at blive basunderviser i Thisted? Musikundervisning.dk mangler basundervisere i Thisted. Bliv en del af en unik platform. Læs mere her!

Bliv basunderviser i Thisted - er du den rette kandidat?

Brænder du for at undervise i bas? Er du træt af at brug tid på administrativt arbejde? Eller ved du måske ikke hvordan man promoverer sig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud - vi mangler nemlig nye basundervisere i Thisted! Vi har de bedste rammer for privat musikundervisning for både elever og undervisere, så vi kan få mere musik i Danmark.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en hjemmeside. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele Danmark, og vores mission er at få mere musik! Derfor skal vi bruge basundervisere i Thisted!
Som uddannet og erfaren musikunderviser kan du blive ansat som baslærer i Thisted. Vi tilbyder både solo-, hold- og sæsonforløb, så vi giver mulighed for fleksible løsninger.

Du kan her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet, så er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog