Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Arbejd med det du elsker - Bliv guitarunderviser i Thisted!

Brænder du for at undervise i guitar? Vil du gerne undgå at varetage alt det administrative arbejde ift. din undervisning? Eller er du i tvivl om, hvordan man promoverer sig selv? Tjek Musikundervisning.dk ud, for at se om vi kunne få et samarbejde op at køre, og bliv en af vores nye guitarlærer i Thisted. Hos Musikundervisning.dk skaber vi de bedste rammer for underviser og elev, og vi ønsker derved at skabe mere musik i Danmark! Derudover har vi fleksible løsninger for vores undervisere, samt flere forskellige undervisningstyper.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole, hvor samlingspunktet er på en hjemmeside. Vi har tilknyttet musikundervisere rundt i hele Danmark, men vi står og mangler flere guitarundervisere i Thisted! Opfylder du vores krav, kan du blive ansat som guitarlærer i Thisted. Vi tilbyder fleksible løsninger, og vores undervisere kan sætte deres eget præg på undervisningen.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet med Musikundervisning.dk, kan vi kontaktes på alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Så står vi klar til at besvare dine spørgsmål, eller blot at tage en snak om samarbejdet.

Ønsker du mere info? Så kan du læse endnu mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder