Sangundervisning i Vejle

Musik i Vejle


Vejle ligger i Sydjylland, og har en befolkning på omtrent 54.000 indbyggere, som sammen arbejder for at lave nogle sjove musikalske arrangementer. Der afholdes både indendørs og udendørs koncerter, som man kan deltage i. Derudover får musikken i byen også et pust ved at der er en musikskole, hvor børn kan fordybe sig i musikken.

Undervisning i Vejle


I Vejle har Musikundervisning.dk flere erfarne og kompetente undervisere, som vil skræddersy undervisningen til den enkelte elev, alt ud efter ambitioner, niveau og ønsker. Undervisningen foregår enten hjemme ved underviseren, i et øvelokale eller i nogle tilfælde hjemme ved eleven. Desuden har vi ikke sæsonundervisning, da det er muligt at booke en lektion fra gang til gang, eller at have en fast ugedag, alt efter hvad man ønsker. Ønsker man at synge i fællesskab med andre, tilbyder Musikundervisning.dk også holdundervisning i Vejle.

Klippekort med rabat


Når man har valgt den rette underviser i Vejle, og herefter ønsker at fortsætte, er det en oplagt mulighed, at købe et klippekort, hvis man ønsker et længere forløb. Her kan man opnå rabat, hvis man køber 10, 20 eller 25 klip, hvor man får henholdsvis 5, 8 eller 10 % i rabat på undervisningen. Det er muligt at købe klippekort med 30, 45 eller 60 minutters undervisning. Har du nogle spørgsmål til klippekortet eller noget helt andet, kan du altid tage kontakt til Musikundervisning.dk, som har kontor i Aarhus C. De har åbent mandag-torsdag kl. 9-16:30 og fredag kl. 9-16, hvor de kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken