Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Sangundervisning i Vejle

Musik i Vejle

Vejle ligger i Sydjylland, og har en befolkning på omtrent 54.000 indbyggere, som sammen arbejder for at lave nogle sjove musikalske arrangementer. Der afholdes både indendørs og udendørs koncerter, som man kan deltage i. Derudover får musikken i byen også et pust ved at der er en musikskole, hvor børn kan fordybe sig i musikken.

Undervisning i Vejle

I Vejle har Musikundervisning.dk flere erfarne og kompetente undervisere, som vil skræddersy undervisningen til den enkelte elev, alt ud efter ambitioner, niveau og ønsker. Undervisningen foregår enten hjemme ved underviseren, i et øvelokale eller i nogle tilfælde hjemme ved eleven. Desuden har vi ikke sæsonundervisning, da det er muligt at booke en lektion fra gang til gang, eller at have en fast ugedag, alt efter hvad man ønsker.

Klippekort med rabat

Når man har valgt den rette underviser i Vejle, og herefter ønsker at fortsætte, er det en oplagt mulighed, at købe et klippekort, hvis man ønsker et længere forløb. Her kan man opnå rabat, hvis man køber 10, 15 eller 20 klip, hvor man får henholdsvis 5, 7 eller 10 % i rabat på undervisningen. Det er muligt at købe klippekort med 30, 45 eller 60 minutters undervisning. Har du nogle spørgsmål til klippekortet eller noget helt andet, kan du altid tage kontakt til Musikundervisning.dk, som har kontor i Aarhus C.

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Saxofonundervisning
  2. Guitarundervisning
  3. Klaverundervisning
  4. Ukuleleundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Det er nemt og ligetil, og de har søde undervisere og glimrende service"

5 ud af 5

Silke Hult Lykkedatter - Elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken