Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Sangunderviser i Billund

Musikundervisning.dk søger sangundervisere i Billund! Indgå i et unikt samarbejde og skab mere musik! Læs mere her

Bliv sangunderviser i Billund - En del af Danmarks største musikskole!

Brænder du for at undervise i sang? Er du træt af at foretage administrativt arbejde? Eller ved du måske ikke hvordan man promoverer sig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye sanglærer! Vi har et ønske om at skabe mere musik i Danmark, og har derfor skabt de bedste rammer for privat musikundervisning, både for elever og undervisere!

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en it-platform. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele Danmark, og vores mission er at skabe mere musik! Derfor skal vi bruge sangundervisere i Billund! Hvis du er en uddannet og erfaren sangunderviser, kan du blive ansat som musiklærer i Billund. Vi tilbyder fleksible løsninger, da vi både udbyder solo-, hold- og sæsonforløb.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet hos Musikundervisning.dk, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi har åbent alle hverdage. Vi ser frem til at høre fra dig!

Du kan her læse mere om at blive sangunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog