Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Bliv trommeunderviser hos Musikundervisning.dk - en del af et fællesskab

Brænder du for at undervise i tromme? Ønsker du at andre overtager dit administrative arbejde? Eller ved du måske ikke helt hvordan man promoverer sig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye musiklærer! Vi vil skabe mere musik i Danmark, og vi har derfor sat de bedste og mest simple rammer for privat musikundervisning, både for elever og undervisere.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole med samlingspunktet på en platform. Vi har musikundervisere rundt i hele landet. Dog mangler blandt andet trommeundervisere i Billund! Så søg endelig! Som kvalificeret musikunderviser kan du blive ansat som musiklærer i Billund inden for dit ønskede instrument/er. Vi giver desuden fleksibilitet og muligheden for at sætte dit eget præg på undervisningen, da vi blandt andet tilbyder solo-, hold- og sæsonforløb, samt workshops.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet, eller blot ønsker at få det uddybet, så er du mere end velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk. Vi kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du mere info? Du kan her læse yderligere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder