Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

guitarundervsining

Guitarundervisning i Rude med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at spille guitar? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi guitarundervisning i Rude til alle, uanset alder og niveau. Vores guitarundervisere er yderst kompetente og har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de har mange års erfaring med musik og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Guitarundervisning i Rude, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din guitarundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din guitar undervisning i Rude, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning, sæsonundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for guitarundervisning i og omkring Rude.

Få op til 10 % rabat på guitarundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på guitarundervisning. Vores klippekort fås med klip til 10, 15 eller 20 lektioner og giver henholdsvis 5, 7 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Guitarundervisning i Rude

Guitaren er et utrolig populært instrument, fordi den er så alsidig og derfor kan bruges inden for alle musikgenrer. Det er sjovt at spille guitar, og det er nemmere, end du tror, at komme i gang og blive dygtigere. I guitar undervisningen vil du få mulighed for at arbejde med solospil, rytme, plekterteknik, lyd, nodelæsning og meget mere. Sammen med din guitarunderviser planlægger du i løbet af den første lektion et specifikt undervisningsforløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med guitarundervisning i Rude. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager guitarunderviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores guitarundervisere i Rude ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i Rude, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres guitarundervisere i Rude?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte guitarunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent guitarundervisning i Rude gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte guitarunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre guitarelevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Skal jeg have min egen guitar?

Vi anbefaler altid, at du har din egen guitar, når du går til guitarundervisning. På den måde har du mulighed for at øve dig imellem lektionerne. Hvis du er nybegynder, kan det dog være en god idé at vente med at købe en guitar til efter et par lektioner, så du er sikker på, at guitaren er det rigtige instrument for dig.

Det kan være en god idé at købe din første guitar i en fysisk butik. Hermed får du mulighed for at snakke med kompetente fagfolk, der kan vejlede dig i dit køb. Du får samtidig lejlighed til at prøve en masse guitarer i rolige omgivelser, så du med dine egne hænder kan få en fornemmelse af, hvad de forskellige guitartyper kan. En anden vigtig pointe er, at butikkerne som regel sætter en ære i at opsætte guitaren, så den spiller optimalt. Du kan både købe og leje guitarer i Rude.

Hvordan vælger jeg den rigtige guitar?

Alle guitarer er forskellige i forhold til lyd, udseende og brugervenlighed, så det er vigtigt at finde den guitar, der passer lige netop dig bedst. Overordnet set findes der 3 guitartyper: Spansk/klassisk guitar, western-guitar og elektrisk guitar. Den spanske/klassiske guitar og western-guitaren er begge akustiske guitarer, som selv frembruder lyd, hvorimod den elektriske guitar har brug for en forstærker.

Der er både fordele og ulemper ved hver enkelt guitartype og stor forskel på deres brugervenlighed. Mange vælger den elektriske guitar, fordi man med hjælp fra effektpedaler kan få den til at lyde på tusind forskellige måder. En akustisk guitar har modsat en mere ensartet lyd og er derfor ikke helt så hyppigt brugt. Til gengæld er de akustiske guitartyper gode begynderguitarer, fordi man ikke behøver en forstærker, kabler og lignende for at kunne spille.

Vælger du en akustisk guitar, står det næste valg mellem en spansk/klassisk guitar og en western-guitar. Den spanske/klassiske guitar, også kaldet ’nylonstrengsguitaren’, anbefales tit som begynderinstrument, fordi nylonstrengene gør den lettere at spille på sammenlignet med western-guitaren, der har stålstrenge og derfor kan give ømme fingerspidser. En anden fordel er, at den spanske/klassiske guitar har et stort gribebræt, som gør det nemmere at tage akkorder og greb. Har du en lille hånd, kan det omvendt være en fordel med en western-guitar eller en elektrisk guitar, fordi begge har et mindre gribebræt.

For alle typer guitarer anbefaler vi, at du får den justeret, hvis du begynder at bruge rigtig meget tid med den. En justering vil sige, at man går ind og skruer på diverse småting inde i guitaren, for at gøre den lidt mere behagelig at spille på. Du kan få hjælp til at justere din guitar i den lokale musikforretning - vi anbefaler, at det kun gøres af en fagmand.

Er du i tvivl om, hvilken guitar du skal vælge, kan du altid kontakte din guitarunderviser eller Musikundervisning.dk for vejledning. Guitarundervisning bliver kun sjovere, når du finder den rigtige guitar!

Gode råd til nye guitarelever

Er du ny på guitaren, har vi her samlet en håndfuld gode råd til dig:

Øv dig - gerne dagligt

Sørg for at finde tid til at øve dig - gerne dagligt, hvis det kan lade sig gøre. Til at begynde med er det en god idé at øve regelmæssigt i kortere intervaller. 10-15 minutters øvning to gange dagligt i en uge er f.eks. langt mere givende end en hel times øvning én dag om ugen. Sørg for at have guitaren inden for rækkevidde derhjemme, så du spontant kan tage en akkord eller to.

Træn dine fingre

Når du begynder at spille guitar, skal dine fingre vænne sig til nye bevægelser og positioner. Strengene er hårde for fingrene, og du vil opleve, at dine fingermuskler skal trænes og smidiggøres. Det tager tid for fingrene at danne hård hud på spidserne og vænne sig til nye, krævende stillinger, så vær tålmodig. På den måde minimerer du også risikoen for at få skader.

Pas på din guitar

Din guitar fortjener at have sit eget etui (en guitarkasse, bærepose, gigbag eller lignende), så du har mulighed for at tage den med dig. Det er også en god idé at anskaffe et godt guitarstativ, så guitaren kan stå fremme og dermed få en plads i dit hjem. På den måde vil du formodentlig oftere gribe ud efter den, og du slipper samtidig for at stille den steder, hvor den risikerer at komme til skade.

Hav altid ekstra strenge liggende

Det er en god idé altid at have et nyt sæt strenge liggende i guitarkassen, så du med det samme kan skifte, hvis der skulle sprude en streng. Din guitar skal jo helst ikke ende som en cykel, der ruster, bare fordi den er punkteret.

Plej din motivation

Til sidst er det vigtigt, at du får vedligeholdt din motivation for at spille guitar. En måde, du kan ”pleje” din motivation på, er f.eks. at spille sange, som du synes er sjove - sange, som du elsker at høre igen og igen. Når du føler, at du har styr på at spille en sang alene, kan du prøve at lytte til sangen, imens du selv spiller med.

Søger du undervisning i et bestemt instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Celloundervisning i Rude
  2. Klaverundervisning i Rude
  3. Basundervisning i Rude
  4. Sangundervisning i Rude

Kunne du tænke dig at blive guitarunderviser i Rude?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede guitarundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv guitarunderviser i din by.

Ansøg her!

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Jeg har gået til individuel guitarundervisning hos Max Wolff, Rude. Max har været fremragende til at rette sin undervisning ind efter mit niveau, og det har været meget givende og inspirerende. Vi har arbejdet med små videooptagelser, hvor Max spiller og forklarer det enkelte musikstykkes momenter. Grundigt og super brugbart, og hans undervisning har rykket mig rigtig meget. Mine bedste anbefalinger til Max Wolffs guitarundervisning."

5 ud af 5

Jan Hyldig - Elev hos Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder