Basundervisning i Struer - musikundervisning.dk
Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Basundervisning i Struer

Basundervisning i Struer ved Musikundervisning.dk er fleksibel, sjov og lærerigt. Vi har flere dygtige basundervisere, som kan hjælpe dig uanset niveau og alder.

Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Kontakt os

Send kontoret en besked omkring ønsker eller spørgsmål
Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tusind tak for din besked. Vi tager kontakt til dig snarest muligt.

Basundervisning i Struer

Selv om bassen – for det meste – kun har fire strenge, er det et instrument med mangfoldige muligheder og udtryk, som kan langt mere end blot at spille grundtonerne. I undervisningen vil du, sammen med underviseren, udforske alle bassens muligheder og gå i dybden med de forskellige teknikker. Som begynder, kigger du på bassens rolle i musikken og den grundlæggende teknik. Du lærer gribebrættet at kende og spiller simple grooves og rytmer. Her vil du som den let øvede bassist, der kender den grundlæggende teknik og kender toner og gribebræt, komme til at prøve kræfter med for eksempel sværere grooves, slap bass, eller noder. I undervisningen for den øvede bassist, vil vores underviser hjælpe eleven til at udnytte dennes potentiale fuldt ud. Underviseren vil finpudse din teknik, give dig ny inspiration og guide dig videre til næste niveau.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du starter med at søge på dit instrument og i hvilken by du ønsker undervisning. Herefter finder du den underviser, som passer bedst til dig og dine behov ved at læse om dem på deres profilsider. Vi tilbyder f.eks.:

Når du har fundet en underviser trykker du på den grønne knap ”kom i gang her!” på underviserens profilside. Udfyld formularen og send underviseren en besked, hvorefter du vil blive kontaktet med henblik på bestilling af en første lektion. Efter første lektion anbefaler vi, at du køber et klippekort, som vil gøre din bestilling endnu nemmere fremover.

Klippekort

Klippekortet er en nem og fleksibel måde at booke lektioner ind på, samtidig med at du sparer penge på din undervisning. Køber du er klippekort på 10, 20 eller 25 klip, får du 5, 8 eller 10 % i rabat. Når du har købt et klippekort, er det eneste du skal foretage dig, at fortælle din underviser, hvornår du vil have undervisning. Herefter sørger din underviser for resten. Hvis du har nogle spørgsmål, så kan Musikundervisning.dk kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail kontakt@musikundervisning.dk.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog