Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Bliv bedre til guitar i Struer

Vores passionerede guitarlærere har et aktivt liv på de danske scener og hører til blandt de bedste undervisere i Struer. Om du spiller jazz, rock, blues, heavy eller noget helt andet, så kan vores guitarundervisning forbedre dine evner på instrumentet og give dig opbakning og inspiration. Guitarundervisningen bliver selvfølgelig tilrettelagt ud fra dine specifikke ambitioner, evner og ønsker.

Hvad forbinder man med de forskellige niveauer?

I vores guitarundervisning for begyndere bliver du hurtigt venner med de grundlæggende akkorder. Du lærer at spille små melodier og temaer, samt at improvisere og spille solo. Guitarundervisning i kategorien “let øvede” henvender sig til guitarister, som har lært de grundlæggende teknikker og har lært guitaren godt at kende. Vores guitarundervisning for øvede guitarister henvender sig til dem, som er blevet helt fortrolig med instrumentet og har flere års erfaring. Har du godt styr på at spille guitar, tilbyder Musikundervisning.dk også undervisning i bas i Struer.

Skal man have egen guitar?

Vi anbefaler klart, at man har sin egen guitar, når man går til undervisning. Vælger man at gå til akustisk guitar kan man købe en klassisk spansk guitar eller en western guitar, som begge er fremragende begynderguitarer. Disse typer af guitarer fås også i dyrere udgaver, som egner sig godt til de øvede.

Hvis du har spørgsmål til, hvilken guitar, som passer dig bedst, og om du skal købe eller leje, kan du kontakte underviserne under deres profil her på siden, eller vores kontor på mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder