Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Trommeunderviser på Læsø

Musikundervisning.dk søger trommeundervisere på Læsø! Vi skaber de bedste rammer for underviser og elev. Læs mere om samarbejdet her!

Bliv trommeunderviser på Læsø

Musikundervisning.dk mangler trommeundervisere på Læsø. Så hvis du brænder du for at undervise i guitar, ønsker at andre foretager dit administrative arbejde eller ikke er helt klar over, hvordan man promoverer sig selv - Så tjek Musikundervisning.dk ud! Vi skaber de bedste rammer for privat musikundervisning gennem en unik platform med fleksbile løsninger for både elever og undervisere. Med dette ønsker vi at få mere musik i Danmark!

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en hjemmeside, hvor vi har musikundervisere tilknyttet rundt omkring i hele Danmark. Vi ønsker dog at få endnu flere undervisere i landet, og derfor skal vi bruge trommeundervisere på Læsø! Som uddannet og erfaren musikunderviser kan du blive ansat som trommelærer på Læsø. Vi tilbyder både solo-, hold- og sæsonforløb, så vi giver mulighed for fleksible løsninger.

Du kan her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet, så er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog