Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Arbejd med det du elsker - Bliv trommeunderviser i Thisted

Brænder du for at undervise i trommer? Vil du gerne undgå at lave administrativt arbejde? Eller kunne du godt bruge en hjælpende hånd til at promovere dig selv? Så er Musikundervisning.dk det rette sted for dig som underviser. Tjek os ud og bliv vores nye trommelærer! Vi skaber de bedste rammer for privat musikundervisning, og det gælder både for elever og undervisere - derved håber vi at kunne skabe meget mere musik i Danmark!

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole, med samlingspunkt på en hjemmeside. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele landet, men vi mangler flere - og derfor skal vi bruge trommeundervisere i Thisted!
Som dygtig og erfaren musikunderviser kan du blive ansat som trommelærer i Thisted. Vi tilbyder fleksible løsninger, og vores undervisere kan sætte deres eget præg på undervisningen.

Har du nogle spørgsmål?

Står du og mangler svar på nogle spørgsmål til samarbejdet med Musikundervisning.dk? Så tag endelige kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Så står vi klar til at besvare dine spørgsmål, eller blot at tage en snak om samarbejdet.

Ønsker du mere info? Så kan du læse endnu mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder