Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Lad os finde en underviser til dig

Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tak for din besked, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Arbejd med det du elsker, og bliv klaverunderviser i Klitmøller

Brænder du for at undervise i musik? Vil du gerne undgå at varetage administrativt arbejde? Eller kunne du godt bruge en hjælpende hånd til at promovere dig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud, og få mulighed for at blive en af vores nye musiklærer! Vi skaber de bedste rammer for elever og undervisere, og ønsker derved at skabe mere musik i Danmark! Derudover har vi fleksible løsninger for vores undervisere, samt flere forskellige undervisningstyper.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole, hvor samlingspunktet er på en hjemmeside. Hertil er tilknyttet musikundervisere rundt omkring i hele landet. Vi står dog og mangler flere klaverundervisere i Klitmøller! Opfylder du vores krav, kan du blive ansat som klaverlærer i Klitmøller. Vi tilbyder fleksible løsninger, og vores undervisere kan sætte deres eget præg på undervisningen.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet med Musikundervisning.dk, kan vi kontaktes på alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Så står vi klar til at besvare dine spørgsmål, eller blot at tage en snak om samarbejdet.

Ønsker du mere info? Så kan du læse endnu mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler