Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Lad os finde en underviser til dig

Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tak for din besked, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi mangler klaverundervisere på Læsø!

Elsker du at undervise i klaver? Og er du træt af at foretage administrativt arbejde? Eller kunne du godt bruge hjælp til, hvordan man promoverer sig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye klaverlærer på Læsø! Vi skaber de bedste rammer for privat musikundervisning for både elever og undervisere, da vi har fleksible løsninger, som kan tilpasses elev og underviser.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en it-platform. Vi har musikundervisere spredt rundt omkring i hele landet, og vores mission er at få mere musik! Derfor skal vi bruge klaverundervisere på Læsø! du kan, som uddannet og erfaren musikunderviser, blive ansat som musiklærer på Læsø. Vi tilbyder flere forskellige typer undervisning, herunder både individuelt og solo, så vi giver rig mulighed for fleksible løsninger.

Du kan her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har brug for mere info om samarbejdet med Musikundervisning.dk, kan vi kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler