Undervisere i Klaver, Randers

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
    ved køb af klippekort til 20 lektioner

Klaverundervisning i Randers med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at spille klaver? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi klaverundervisning i Randers til alle, uanset alder og niveau. Vores klaverundervisere er yderst kompetente og har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de har mange års erfaring med musik og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Klaverundervisning i Randers, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din klaverundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister eller sæsonundervisning, så der er mulighed for at starte din klaverundervisning i Randers, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for klaverundervisning i og omkring Randers.

Få op til 10 % rabat på klaverundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på klaverundervisning. Vores klippekort fås med klip til 10, 20 eller 25 lektioner og giver henholdsvis 5, 8 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Klaverundervisning i Randers

Klaveret er, trods sin store størrelse, et af de mest populære musikinstrumenter, og desuden det instrument, der er skrevet flest værker til. Som nybegynder vil du i undervisningen blive introduceret til alt, hvad der hører klaverspil til. Du vil bl.a. komme til at arbejde med gehør, nodelæsning, teknikker, koordination, rytmik og rytmisk forståelse. Som øvet vil du kunne arbejde med improvisation og med at forbedre din teknik.

Vores klaverundervisere skræddersyer altid dit undervisningsforløb, så det passer til dig: I løbet af den første lektion planlægger I sammen et specifikt forløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Hvordan kommer jeg i gang med klaverundervisning?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med klaverundervisning i Randers. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores klaverundervisere i Randers ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i Randers, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres klaverundervisere i Randers?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte klaverunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent klaverundervisning i Randers gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte klaverunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre klaverelevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Skal jeg have mit eget klaver?

Det er en stor fordel at have dit eget klaver, fordi du dermed kan få klaverundervisning hjemme hos dig selv. Samtidig giver det dig mulighed for at øve imellem lektionerne og i sidste ende få et større udbytte af dit undervisningsforløb. Ønsker du hjælp til at købe eller leje et klaver, kan du altid kontakte din underviser eller Musikundervisning.dk - vi hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste løsning for dig.

Hvordan vælger jeg det rigtige klaver?

Det kan være svært som nybegynder at vurdere, hvilken klavertype du skal vælge: Et el-klaver eller et akustisk klaver. Som en hjælp giver vi dig her et overblik over de fordele og ulemper, der knytter sig til de to klavertyper:

El-klaver

Lyden fra et el-klaver frembringes elektronisk i stedet for mekanisk - et el-klaver skal derfor ikke stemmes. Med et el-klaver kan du sætte hovedtelefoner til, så du ikke forstyrrer andre, imens du spiller. En anden fordel er, at der ofte er indbygget en metronom i klaveret, så det er lettere at holde takt og tempo, når du øver dig. Et el-klaver vejer heller ikke lige så meget som et akustisk klaver og er ofte også billigere. Det kan dog godt betyde en mere "tør" klang (jo billigere klaver, jo dårligere klang og lyd).

Akustisk klaver

Et akustisk klaver har en varieret, levende og "naturligt frembragt" lyd sammenlignet med el-klaverets lidt mere mekaniske lyd. Med et akustisk klaver kan du arbejde med klang og udtryk, fordi du selv slår strengen for hver enkelt tone an. Du kan altså selv styre dit tryk på tangenten og derved også styre klangen og lydstyrken. Du opøver den bedste teknik på et akustisk klaver, fordi hele tonedannelsen er afhængig af din kontrol og styrke i fingrene samt din balance i underarmen. Ulempen ved et akustisk klaver er, at det skal stemmes, og det skal du have en professionel til. Et akustisk klaver er ofte også dyrere end et el-klaver – især, hvis du skal have et rigtig godt klaver.

Gode råd til begyndere

Vi har her samlet en række gode råd til dig, som er ny på klaveret:

Spil fra hjertet

Det lyder måske som en kliché, men det vigtigste i musik er, at det kommer fra hjertet, og at man ikke fokuserer på at skulle præstere eller føre sig frem.

Brug hænderne rigtigt

Det er vigtigt at bruge hænderne rigtigt for at få den bedst mulige lyd, men også for at undgå skader eller gener, når du spiller og øver musik. Det tager typisk noget tid som nybegynder at vænne sig til, så det skal du være forberedt på.

Øv dig

Det er en god idé at lægge en plan for din øvning. Vær realistisk i forhold til, hvad du kan nå i din hverdag - start f.eks. med at øve dig 20 minutter dagligt. Det kan være en fordel at sætte et ur på 20 minutter, så du kun skal fokusere på at øve dig og ikke, om du overskrider tiden eller øver for lidt.

Vær tålmodig

Det tager tid at få tingene ind i fingrene, så vær tålmodig. På et tidspunkt knækker du koden, og du vil pludselig kunne spille noget direkte fra en node - det, man kalder 'prima vista'.

Sværhedsgrad

Kast dig ikke ud i noget, der er for svært - og del det op. Start med at spille melodiens toner, derefter den rigtige rytme og til sidst samtidig. Det samme kan du gøre med akkorder.

Det skal være sjovt

Spil noget, du kan lide at spille! Det er sjovere at spille noget, man selv synes lyder godt. Spil noget, du kender, så kan du altid høre, når du spiller forkert. - Og giv aldrig op! Tag hellere en sang, der er lidt lettere at lære end at køre dig selv træt i et overambitiøst forsøg.

Søger du undervisning i et bestemt instrument i Randers?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Celloundervisning i Randers
  2. Basundervisning i Randers
  3. Ukuleleundervisning i Randers
  4. Sangundervisning i Randers

Kunne du tænke dig at blive klaverunderviser i Randers?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede klaverundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv klaverunderviser i din by.

Ansøg her!

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter er meget glad for at blive undervist i klaver af Thomas R. Hun har lært meget på halvandet år"

5 ud af 5

Rikke - Mor til elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder