Undervisere i Trommer, Randers

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
    ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
    ved køb af klippekort til 20 lektioner

Trommeundervisning i Randers med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at spille trommer? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi trommeundervisning i Randers til alle, uanset alder og niveau. Vi har Dammarks bedste trommeundervisere, der alle har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Trommeundervisning i Randers, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din trommeundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister eller sæsonundervisning, så der er mulighed for at starte din trommeundervisning i Randers, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for trommeundervisning i og omkring Randers.

Få op til 10 % rabat på trommeundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på trommeundervisning. Vores klippekort fås med klip til 10, 20 eller 25 lektioner og giver henholdsvis 5, 8 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]sning.dk for mere information om priser og rabatmuligheder.

Trommeundervisning i Randers

Alle vores trommeundervisere har erfaring med at undervise både helt nye, øvede og meget erfarne elever. Så uanset hvilket niveau, du ligger på, har vi en trommeunderviser, som kan hjælpe dig videre. Som nybegynder vil du blive introduceret for trommeteknikker, genrer, rytmer, koordination og meget mere. Undervisningen tager altid udgangspunkt i dig: Sammen med din trommeunderviser planlægger du i løbet af den første lektion et specifikt undervisningsforløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med trommeundervisning i Randers. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores trommeundervisere i Randers ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i Randers, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres trommeundervisere i Randers?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte trommeunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent trommeundervisning i Randers gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte trommeunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre trommeelevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Skal jeg have mit eget trommesæt?

Vi anbefaler, at du har dit eget trommesæt, så du har mulighed for at øve imellem lektionerne. Hvis du bor inde i byen, kan det være en rigtig god idé at investere i et el-trommesæt eller finde et musiklokale, hvor du kan øve dig. Er du ny på trommerne, kan det dog være en god idé at vente til efter et par lektioner, så du er sikker på, at du vil fortsætte på trommerne. Ønsker du hjælp til at købe eller leje et trommesæt, kan du altid kontakte din underviser eller Musikundervisning.dk - vi hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste løsning for dig.

Hvordan vælger jeg det rigtige trommesæt?

Når du skal vælge trommesæt, skal du være opmærksom på, om trommernes størrelse passer til trommeslagerens størrelse. En tommelfingerregel er, at hvis stortrommen er over 20 tommer i diameter, kan børn og unge have svært ved at nå rundt på sættet. Trommesættet består som udgangspunkt af følgende dele: Stortromme, lilletromme, tammer (2-3 i et standardsæt), hihat, bækkener og stativer. Stortrommen, lilletrommen og hihatten er de 3 ting i trommesættet, der bliver brugt mest på tværs af vestlig populærmusik. Derfor er det meget vigtigt, at de 3 dele står rigtigt i forhold til trommeslageren. Det er altid en god idé at få hjælp af en trommeslager eller -forhandler, når du skal købe dit første trommesæt.

Gode råd til begyndere

Vi har her samlet en række gode råd til dig, som er ny på trommerne:

Øvelse gør mester!

Den eneste måde at blive bedre på er ved at øve sig. Det kan hurtigt blive demotiverende, hvis du øver uhensigtsmæssigt - så øv dig hellere 10 minutter om dagen hver dag end en hel time dagen inden din næste lektion.

Koordination

For at lære at spille trommer skal dine hænder og fødder lære at samarbejde. I starten kan det være svært, men din grundlæggende koordination er ikke afgørende for dine fremskridt. Koordination kan - ligesom alt andet - trænes, og nøglen er øvning uanset dit nuværende niveau.

Tempo - tempo - tempo

Når du lærer noget nyt, skal du sætte dine forventninger til dig selv HELT ned. Du kan ikke materialet endnu - det er nyt og skal derfor læres. Sørg for at øve materialet i et tempo, du kan håndtere, evt. uden tempo. Når du øver i tempo og vil øge tempoet, skal du ikke bare spille hurtigere og hurtigere. På den måde vil øvelsen falde til jorden, fordi tempoet bliver for højt, samtidig med at du øver dig i at stige i tempo! Sæt hellere et tempo, og hold det i øvelsen. Stop igen, bestem dig for et nyt tempo, og øv herefter i det nye tempo.

Øv i små fraser

Har du noget nyt materiale, som driller, så find de svære punkter, og øv dem i stedet for at øve hele materialet forfra. På den måde får du løftet der, hvor det er nødvendigt. Hvis der er en længere passage, som er svær, så del den op i mindre bidder, og øv den på alle ledder og kanter.

Spil sammen med noget musik

Trommesættet spiller ikke melodier eller harmonier, og det er dermed ikke så spændende at lytte til uden bas, guitar, klaver eller sang. Det kan derfor være en god øvelse at spille sammen med et track. Er der i forvejen trommer på indspilningen, kan du udnytte det til at lytte efter.

Søger du undervisning i et bestemt instrument i Randers?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Basundervisning i Randers
  2. Guitarundervisning i Randers
  3. Ukuleleundervisning i Randers
  4. Sangundervisning i Randers

Kunne du tænke dig at blive trommeunderviser i Randers?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede trommeundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv trommeunderviser i din by.

Ansøg her!

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Vi er meget tilfredse med Kristoffers undervisning i trommer. Han er en rigtig god lærer, og min søn glæder sig hver gang til undervisningen"

5 ud af 5

Ole - Far til elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder