Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Bliv trommeunderviser i Ribe!

Brænder du for at undervise i trommer? Og vil du gerne undgå at varetage det administrative arbejde, inklusiv promovering? Så tjek Musikundervisning.dk ud, vi står nemlig og mangler kvalificerede trommeundervisere i Ribe. Som erfaren og dygtig underviser, kan du blive ansat hos os, hvor vi skaber rammen for elev og underviser. Hivs du ønsker mere information, kan du her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Trommeundervisning i Ribe

Musikundervisning.dk tilbyder lige nu trommeundervisning i Ribe. I undervisning arbejdes der med elevens ønsker og interesseområder. Trommesættet er et vigtigt instrument i rytmisk musik, og det er med til at holde musikken i gang. Samtidig hjælper trommeslageren de andre musikere med at holde takten. Trommeslageren er derfor altid populær. I undervisningen vil du kunne prøve kræfter med genre som f.eks. jazz, pop, rock, funk, fusion og metal. Derudover vil du lære nogle fede breaks og soloer, der med garanti vil få alle til at rocke med. Søger du en trommeunderviser et andet sted i landet, tilbyder Musikundervisning.dk trommeundervisning i hele landet.

Hvem kan gå til trommer?

Trommeundervisning er for alle, uanset alder og niveau. Vores underviser sørger for at lave et program, som passer perfekt til dig og dine ønsker. Undervisningen vil tage udgangspunkt i, hvor du ligger niveaumæssigt og hvor du gerne vil hen. Det vigtigste er, at du får rykket dig i den rigtige retning mod dine mål. Alle vores undervisere har mange års erfaring med det at lærer fra sig, og har en kvalificeret musikalsk baggrund. Dette er med til at sikre dig eller dit barn den bedste undervisning.

Det anbefales at man selv har et trommesæt derhjemme, for at man kan øve sig i mellem lektionerne, og derved opnå den bedste og hurtigste udvikling.

Hvad er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en online musikskole, med undervisere tilknyttet i hele landet. På kontoret i Aarhus står vi for alt det administrative og markedsføringen, så underviserne kan fokusere på at tilrettelægge undervisningen. Derved får du som elev den bedste undervisning. Vi sidder på kontoret alle hverdage mellem 09.00 og 16.30 og er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03, hvis du har brug for råd og vejledning.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder