Trommeundervisning i Korsør

Trommeundervisning i Korsør ved Musikundervisning.dk er en fleksibel måde at blive bedre til at spille trommer.

  • Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min. Billigst ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Svarer normalt indenfor 1 t. og 55 min.
    Fra 120,00 - 150,00 kr pr. 20 min. Billigst ved køb af klippekort til 20 lektioner

Ønsker du at blive trommeunderviser i Korsør?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede musiklærere i hele landet. Send os en ansøgning.

Ansøg her!

Vil du blive bedre til at spille trommer?

Hvis du har lyst til at lære at spille trommer, kan det være en god ide for dig at finde en god underviser, som kan hjælpe dig i gang med at spille din favorit musik. Musikundervisning.dk tilbyder musikundervisning hos landets bedste undervisere med mange års erfaring inden for musik og undervisning. Du kan desuden modtage undervisning uanset alder og niveau, da underviseren tilpasser undervisningen dit niveau, ønsker og ambitioner. På denne måde sikres det, at du får den bedste undervisning. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil ovenfor.

Skal jeg have mine egen trommer?

Det er en stor fordel at have sine egne trommer, da man derved kan få undervisning i eget hjem, og man kan samtidig øve sig mellem lektionerne, og man får derfor i sidste ende et bedre resultat. Ønsker man hjælp og vejledning til at købe eller leje et trommesæt, kan man altid tage kontakt til sin underviser eller Musikundervisning.dk, og derved finde frem til, hvad den bedste løsning er for dig, hvis man eksempelvis er ny på trommerne.

Fleksible løsninger hos Musikundervisning.dk!

Hos Musikundervisning.dk har vi flere forskellige løsninger inden for musikundervisning. Det er både muligt at modtage duoundervisning eller fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt efter hvad der passer underviser og elev. Du kan se underviserens undervisningssteder på deres profiler ovenfor. Der er altså rig mulighed for skræddersy et undervisningsforløb til dine behov og ambitioner.

Tips og tricks til begyndere

Vi har herunder samlet få gode råd til dig som er ny på trommerne.

Spil fra hjertet

Det lyder måske som en kliche, men det vigtigste i musik er, at det kommer fra hjertet, og at man ikke tænker på at skulle præstere eller føre sig frem - selvom det kan være svært at lære, skal det være sjovt at spille musik.

Brug fingrene rigtigt

Det er også vigtigt at bruge fingrene optimalt for at få den bedst mulige lyd, men også for at være sikker på at undgå skader eller andre gener, når man spiller og øver musik. Det tager typisk noget tid som nybegynder at vende sig til, og det skal man være forberedt på. F.eks. ved at øve kortere tid, men oftere, frem for at øve en helt dag.

At øve sig

Det en god idé at lægge en plan for sin øvning. Her er det meget vigtigt, at det er en realistisk plan i forhold til hvor meget tid, du har i din hverdag til at få øvet. Har man en travlt hverdag med børn, skole el.lign., så er to timers øvning for omfattende, og her vil 20 minutter hver dag være mere ideelt. Det kan være en fordel at sætte et ur på 20 minutter, så man kun skal fokusere på at øve sig, og ikke om man overskrider tiden, eller øver for lidt.

Vær tålmodig

Det tager tid at få tingene ind i fingrene og armene, så tag dig den tid, det tager. På et tidspunkt knækker du koden, og du vil pludselig kunne spille noget direkte fra en node - det man kalder primavista.

Det skal være sjovt

Spil noget, du kan lide at spille! Det er sjovere at spille noget, man selv synes lyder godt! Spil noget du kender, så kan du altid høre når du spiller forkert. Giv aldrig op. Tag hellere end sang, der lidt nemmere at lære, end at køre træt i et overambitiøst forsøg. Giv os et kald, hvis du brug for hjælp til trommeundervisning.

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Saxofonundervisning
  2. Guitarundervisning
  3. Sangundervisning
  4. Ukuleleundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Vi er meget tilfredse med Kristoffers undervisning i trommer. Han er en rigtig god lærer, og min søn glæder sig hver gang til undervisningen."

5 ud af 5

Ole Kiilerich - Far til elev hos Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler