Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Musikundervisning i Hirtshals

Brænder du for at undervise i musik i Hirtshals? Musikundervisning.dk søger dygtige og erfarne musikundervisere i Hirtshals! Læs mere om vores samarbejde her!

Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Kontakt os

Send kontoret en besked omkring ønsker eller spørgsmål
Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tusind tak for din besked. Vi tager kontakt til dig snarest muligt.

Vi mangler musikundervisere i Hirtshals!

Brænder du for at arbejde med musikundervisning, og ønsker du at slippe for det adminsitrative arbejde? Så tjek Musikundervisning.dk ud! Vi søger nemlig flere musiklærer til Hirtshals. Vi skaber de bedste rammer for privat musikundervisning, og dette gælder både for elever og undervisere. Derved håber vi at skabe endnu mere musik i Danmark.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole, som har samlingspunkt på en hjemmeside. Vi udbyder forskellige former for undervisning, f.eks. solo-, hold- og sæsonundervisning. Derudover har vi musikundervisere tilknyttet fra hele Danmark, og derfor skal vi bruge musikundervisere i Hirtshals! Som kvalificeret og erfaren musikunderviser kan du blive ansat som musiklærer hos Musikundervisning.dk i Hirtshals. Der er desuden fleksible løsninger til underviser som til elev, da undervisningen planlægges efter egen kalender.

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet med Musikundervisning.dk, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Mangler du flere information før du vil søge jobbet? Så kan du her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog