Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

musikundervisning

Fleksibel undervisning med rabat

Vi tilbyder fleksibel undervisning hos Musikundervisning.dk, hvor man valgfrit kan finde en dato som passer elev og underviser eller en fast ugedag. Undervisningen foregår hjemme ved den pågældende musikunderviser i Aarhus eller i et øvelokale, og ønsker man undervisning i eget hjem, er dette oftest også en mulighed. Ønsker man undervisningen som et længere forløb, er det oplagt at købe et klippekort, da man ved køb af 10, 20 eller 25 klip får 5 %, 8 % eller 10 % i rabat.

Musik i Aarhus

Aarhus, smilets by, oser af musik og er kendt for sit mangfoldige musikliv. Byens mange spillesteder, Train, Voxhall, Atlas m.m., tilbyder uge efter uge koncerter i et væld af stilarter. Ligeledes har Aarhus massevis af festivaler inden for både jazz, tone- og lydkunst, sangskrivning, rytmisk vokalmusik og meget andet. Om sommeren kulminerer det med North Side festivalen. Elsker du at jamme er Fatter Eskild et godt sted at møde ligesindede musikere. Er du mere til Mozart, Chopin, Bach etc. er Musikhuset Aarhus stedet. Alt i alt, så er Aarhus en by, hvor musikken er i centrum.

Skal man medbringe sit eget instrument?

Vi anbefaler at at have sit eget instrument. Dette sikrer en bedre udviklingskurve, da eleven hermed kan øve sig fra gang til gang. Det er også en mulighed at leje et instrument, som enten underviseren eller Musikundervisning.dk kan være behjælpelige med - enten ved vejledning til det rette instrument, eller til et sted, hvor man kan leje det.

Søger du undervisning i et bestemt instument i Aarhus?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Sangundervisning i Aarhus
  2. Guitarundervisning i Aarhus
  3. Ukuleleundervisning i Aarhus
  4. Trommeundervisning i Aarhus

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Jeg har fået individuel sangundervisning af Ida L., som jeg klart kan anbefale til andre. Ida er sød, imødekommende og er god til at undervise på et niveau, som passer til den individuelle."

5 ud af 5

Daniel - Sangelev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder